Bil tappade hästsläp på E4

(Uppdaterad kl 17:00) Vid lunchtid lossnade ett hästsläp från en personbil på E4 i närheten av Örkelljunga i Skåne. I släpet, som hamnade i diket, fanns två hästar.
Djurambulans kallades till platsen men det är okänt hur det gick för hästarna. Ingen människa ska ha skadats i olyckan, som inträffade mellan trafikplats Eket och Ljungaskog på E4, i norrgående riktning. Det rapporterar Whigsnews.

Uppdatering
Hästarna, en shire och en fjording, hade kastats mot varandra när släpet hamnade i diket. Båda blev liggande i det omkullvälta släpet. Hästarnas ägare och personal från räddningstjänsten fick hjälpas åt att hålla hästarna lugna tills djurambulans med veterinär och djursjukvårdare anlände.

Det gick sedan bra att få ut hästarna som själva kunde ta sig upp i djurambulansen för färd till regiondjursjukhuset i Helsingborg. Shirehästen hade fått ett köttsår på ena frambenet som blev omlagt direkt på plats. I övrigt verkar hästarna ha klarat sig utan skador skriver Helsingborgs Dagblad.

Läs mer och se bilder HÄR!

Usch, riktigt läskigt! Hästarna hade verkligen änglavakt som klarade sig med endast ett köttsår på benet(!). Snacka om panik man skulle få om man märkte att man tappat släpet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din åsikt här:

Trackback



Design by Linda Viberg