Hoppning

Doris var kanonfin idag! Hon hoppade en hel serie för första gången i sitt liv. (vi har ju aldrig haft egna hinder elr ridbana förut så har inte haft möjlighet) Men hon fattade ganska direkt.

Visar en bild (avstånden är alltså normala storhäst);



Började först bara med att hoppa studsen från båda hållen. Studsen stog väldigt nära kortsidan så svängen vart lite klurig i början men sen fick vi till det perfekt. Bra för Doris att träna lite knixiga avstånd och vägar.

Sen tog jag studsen och oxern, vilket gick kanon. Hon har sånt jäkla tryck i sprången när hon hoppar, världens känsla är det. =)

Sen till sist satte vi till räcket, i början drog hon lite så hon petade oxern. Men sen fattade hon och vart superfin. Tog väl oxern på nära 130 sista gången.




Är väldigt nöjd med henne idag. Hon har varit superfin de sista gångerna nu när jag har hoppat. Allt börjar liksom falla på plats. Hon har sån jäkla kapacitet och vilja så hon kan gå riktigt långt, bara jag kan det..
Debuten i 110 är iaf anmäld nu, den 3 juli. Ser väldigt mkt fram emot det, då hon hoppar så mycket bättre när hindrena blir högre!

Hoppning på schemat!

Ska gå ut och hoppa lite med Doris nu. Tänkte sätta upp en serie på långsidan med studs, räcke och oxer. Kan förklara efter jag ridit. Kommer nog tyvärr inga bilder, orkar inte leta efter kameran. :p

Texas ska jogga lite ute i skogen och sen putsas inför imorgon. Ska även hinna med och tvätta transporten idag. :)

Vad ska ni göra idag?

LYCKA

Red Trasan idag för första gången på nästan två månader, så underbart det var att sitta på den varma, trygga, mjuka ryggen igen och bara njuta.

Du är allt, allt jag någonsin behöver. Världens bästa, jag är inget utan dig. <3



Bilderna talar för sig själva. 5 år av ren lycka. Lycka lycka lycka. Universums mest underbaraste varelse.

J A G Ä L S K A R D I G

Svar på tal

Emma om Back on track!:

Tkr du det ser konstigt ut om man tävlar med blå hjälm och svart kavaj?

Svar: Nej, absolut inte. Alltså visst är det kanske absolut snyggast med samma färger. Men är hjälmen blå och kavajen svart så är det inget alls konstigt och inget att haka upp sig på!

Vad tkr ni? Måste allt vara färgmatchat fråntopp till tå?

Back on track!

Nu har vi äntligen ordentligt internet igen, så nu kan ni räkna med uppdatering! ;) Tyvärr så har min mobil lagt av och digitalkameran är borta, så har ingen kamera att fota med :/ men får se till att leta fram den så ni kan få fina bilder!
Skriv gärna en kommentar om det är ngt speciellt ni vill läsa om! Känner mig väldigt sugen på att skriva ett åsiktsinlägg men vet inte om vad..

en till tävling



Tävla HÄR!

Tävlingar



Tävla HÄR!


Tävla HÄR!



Tävla HÄR!




Design by Linda Viberg